Cele mai bune partii din lume

Cele mai potrivite statiuni pentru practicarea sporturilor de iarna sunt, bineinteles, cele mai populate, dar si cele in care, de­a lungul timpului, s­au organizat Jocurile Olimpice de Iarna. Considerata de specialisti drept cea mai sigura partie de schi de pe intreg continentul nord­american si una dintre cele mai apreciate pe plan mondial, Killington ofera conditii si senzatii de neuitat.

Este situata in New England si ofera pante si vai line propice schiatului in conditii cat mai sigure. Killington beneficiaza de un Discovery Center, unde incepatorii sunt intiati in tainele schiului. Ascunsa in spatele versantului nordic al impunatorului Munte Eiger, Wengen beneficiaza de un cadru natural incredibil de frumos.

Aceasta destinatie este renumita in intreaga lume pentru conditiile oferite practicarii schiului cu intreaga familie. Standardul este unul deosebit de ridicat, din toate puctele de vedere. Una dintre cele mai mici tari din lume beneficiaza, parca in compensatie, de unele dintre cele mai line si “blande” partii de schi din lume, Soldeu din Andora, are doua partii uriase destinate exclusiv copiilor, iar instructorii de schi sunt amabili si vorbesc cu totii engleza. In apropiere sunt si partii cu grade diferite de dificultate.

Recomand bilete avion Chisinau E-Avion si bilete de avion Viena E-Avion.

Leave a Reply