Cum ne aparam de intrusi

Un bun prieten si-a deschis o firma intr-un cartier din Bucuresti si, atunci cand a vorbit cu compania care ii faceau modificarile la cladirea pe care acesta o detinea, s-a gandit sa faca si portile automate astfel incat sa nu fie nevoie de cineva sa traga de le mereu, ci pur si simplu sa fie un om la un post de comanda care sa se ocupe de masinile care intrau si ieseau din curtea firmei.

Pentru acest lucru a fost nevoie sa se intereseze de firme care activeaza in acest domeniu si a gasit un pret foarte bun pentru automatizari porti de la Ultramaster. O companie ce se ocupa cu asa ceva si isi fac treaba foarte bine, deoarece parerile auzite despre firma respectiva sunt numai de bine.

Odata instalat sistemul de automatizare, cel ce detine firma s-a gandit sa puna in uz si bariere auto de la Ultramaster, pentru a sti cine iese si cine intra din curtea firmei, dar si pentru a avea un control asupra celor care vor sa intre in curte. A facut si acest lucru, iar acum este foarte multumit si cu siguranta nu va avea probleme cu nimeni.

Recomand automatizari pentru porti si sisteme securitate.

Leave a Reply