Centrale termice Wolf MGK

Pentru incalzirea cladirilor mai mari, Wolf recomanda gama de centrale termice in condensare pe gaz MGK. Aceasta este disponibila in doua variante : MGK cu puteri cuprinse intre 130 – 300 kW si MGK cu puteri cuprinse intre 390 – 630 kW. Noul MGK-2 necesita o cantitate minima de apa pentru recirculare, ceea ce o face deosebit de economica. Eficiente si cu impact redus asupra mediului inconjurator, produsele Wolf s-au impus rapid prin calitatea lor, devenind “numele de referinta in sistemele de economisire a energiei”. Wolf GmbH isi concentreaza toate capacitatile de productie in zona Mainburg, Bavaria, garantand centrale termice 100% made in Germany.

wolf

Poza: Centrale termice Wolf.jpg

Centralele Wolf MGK sunt importate in Romania de Jetrun EnergoEco, importator oficial Wolf Heitztehnik din 2008 si membru Green Building Council. Beneficiile centralelor termice MGK:

● prin conectarea in cascada se pot obtine puteri de pana la 2.5 MW

● interval mare de modulare 17 – 100%

● capac detasabil pentru accesibilitate optima

● aparatul are izolatie termica completa

● indicator electronic de presiune In plus, utilizatorii vor fi incantati de o utilizare usoara prin intermediul modulului de programare BM-2, display-ul cu ecran color TFT si numeroasele sale functii auxiliare.

Modulul de comanda Wolf BM poate fi controlat la fel de usor ca si cum ai controla un radio. Se livreaza cu legaturi si programe presetate din fabrica ce pot controla sistemele de incalzire imediat dupa instalare dar pot fi modificate ulterior dupa bunul plac al fiecarui utilizator. Pentru a alege cea mai buna centrala termica pentru casa ta, contacteaza echipa Jetrun EnergoEco, furnizor de solutii integrate : perdele de aer, ventilatoare industriale, etc.

Leave a Reply