Coloreaza Facebook si Google+

Daca folosesti Google Chrome, poti pune mai multa culoare paginilor de Facebook si Google +, culoare ce se schimba in functie de culoarea dominanta a fotografiei din profil. Optiunile sunt variate, dar este un gadget interesant, care te face sa privesti si mai des paginile respective.
Tot ce ai de facut este sa instalezi un plugin in Google Chrome, mai exact acest plugin, si aceste pagini vor avea cu totul alt aspect fata de acel aspect cu care ne-am obisnuit deja.

Acest plugin este disponibil si pentru Firefox, dar va trebui sa mai instalati un alt plugin, pentru ca acesta sa functioneze bine.

Si acum sa ne distram cu Facebook si Google +, cu un aspect nou.

Spune ceea ce gandesti, fii creativ si nu incerca sa faci spamming. Continutul bogat si la subiect al comentariului te poate pastra aici. Multumesc!

3 thoughts on “Coloreaza Facebook si Google+

  1. Da, interesant, fain, dar iarasi mai adauga la posibile gauri de securitate, adica o cale in plus pentru virusi. Ma indoiesc daca toate pluginurile astea vor fi downlodate de pe surse sigure, adica vreau sa zic, vor face multe pluginuri de genul care va vor virusa. Aveti grija inainte sa instalati asa ceva, nu cumva sa vie virusat calculatorul pe urma.

Leave a Reply