Competiţie maraton de programare destinată studenţilor, asta însemnând echipe formate din doi până la patru membri ce vor dezvolta, timp de 24 de ore, o aplicaţie cu utilitate socială pentru device-uri care folosesc sistemul de operare Android. Simplu, nu?
Trecând în registrul serios al lucrurilor, Allview România, împreună cu Centrul pentru Diplomaţie Publică, cu sprijinul Primăriei Braşov şi al Universităţii Transilvania organizează o competiţie maraton, de 24 de ore, competiţia ce va începe vineri, 28 martie, la ora 12 şi se va încheia sâmbătă, 29 martie la ora 11. Jurizarea proiectelor va avea loc sâmbătă, 29 martie, între orele 11-14.
Ce trebuie să faci_ Te înscrii împreună cu doi până la patru prieteni studenti, lucraţi pe un proiect viabil, iar cele mai bune trei proiecte vor fi premiate de un juriu de specialitate. Pe undeva chiar şi eu aveam o idee de proiect, aşa că nu mă supăr dacă iei legătura cu mine, atâta timp cât ai deja echipă, dar duci lipsă de idei.
Cum te înscrii la competiţia maraton Allview şi CDP?
Completează formularul de participare (www.entrepreneurshipbv.ro) până pe 18 martie 2014. Echipele selectate în competiţie vor fi anunţate prin email până in 20 martie.
Ce trebuie să aduci la competiţia maraton Allview şi CDP ?
Îţi este recomandat să aduci un laptop, soft-urile necesare şi echipamente de stocare.
Ce ţi se oferă la competiţia maraton Allview şi CDP?
Participând la acest eveniment, ai şansa să:
- ✔ câştigi unul din premiile oferite de organizatori
- ✔ fii promovat in Uniunea Europeana prin susţinerea Comisiei Europene
- ✔ intri în contact cu reprezentanţii companiilor de top IT&C
La locaţie vei avea la dispoziţie PC-uri cu acces la internet şi o zonă de relaxare pentru momentele când ai nevoie de o pauză. Şi pentru că inspiraţia vine doar dacă ai suficientă energie, îţi vor oferi gustări şi răcoritoare.
Cum ajungi la Entrepreneurship?
În gara Braşov te va aştepta un microbuz care te va transporta la locaţia desfăşurării evenimentului şi înapoi la gară, după încheierea acestuia.
Adresa: Aula Universităţii Transilvania, Strada Iuliu Maniu nr. 41A, Braşov.
Ce aşteaptă organizatorii de la tine la finalul celor 24 de ore?
La finalul competiţiei, echipele participante vor depune proiectul ce cuprinde:
– o prezentare a aplicaţiei
– o interfaţă funcţională
Proiectul trebuie dezvoltat, finalizat si demonstrat în cadrul evenimentului.
Care sunt criteriile de jurizare?
Criteriile după care sunt jurizate proiectele sunt:
- ✔ aplicabilitatea socială
- ✔ originalitatea
- ✔ spațiul ocupat de aplicaţie pe device
- ✔ consumul de resurse
- ✔ ergonomia
- ✔ design-ul
Aşadar, dacă la întrebările: Eşti student? Eşti pasionat de tehnologie? Eşti creativ şi ingenios ? Îţi place munca în echipă ? Visezi să dezvolţi o aplicaţie care să ajute societatea ? răspunzi cu DA, eşti aşteptat să te înscrii la această competiţie maraton de programare destinată studenţilor. Am aflat şi eu de la Blogatu de competiţie.