PlusConfort, termopane plus confort

PlusConfort, usa termopan

PlusConfort, usa termopan

PlusConfort, termopane plus confort

Nu sunt doar vorbe în vânt. Calitatea însemnă confort, în orice domeniu te-ai referi. Azi vă vorbesc despre termopane şi ce belele îţi (îmi) aduc atunci când nu sunt de calitate. De ce PlusConfort.ro? Îţi spun doar atât: Rehau, Gealan, DU. Mai pe larg, profile Rehau, Gealan, feronerie DU.

Ce înseamnă calitate?

Ca orice novice în domeniu, la problema schimbării geamurilor clasice din casă cu geam termopan, am apelat la ofertele a două sau trei firme care au acest domeniu de activitate. Ofertele arătau bine, unele cu reduceri nu-ştiu-la-ce, altele cu plasă de ţânţari gratuite, şi altele cu mai ştiu eu ce. Ideea este că am apelat la cei cu plasă de ţânţari gratuite (mă rog, aici “am apelat” este la plural -ştiţi voi!). Rezultatul? Un an de linişte şi căldură. Pentru că în al doilea an, silenţiozitatea camerei de dormit a fost spartă de … zgomotele exterioare. Am constatat apoi nişte mici defecţiuni ale închiderii geamurilor, etanşeitate şi  … răspunsul la telefon. Cu greu, firma care a montat totul a trimis un om care să constate acele defecţiuni, meseriaş care ne-a arătat apoi un subpunct din contract (l-am omis, bine-nţeles, era cu litere mici) unde figura garanţia la feronerie! 1 an! Am termopane cu 20 de ani garanţie, cu 1 an garanţie la feronerie!

Bun, am rezolvat cumva, iar atunci când a fost nevoie doar de o uşă exterioară, am ales modelul de puţin peste 100 de euro de la o altă firmă. Contraoferta era de 152 de euro. Care uşă acum trebuie să o schimb, căci are numai elementul clasic de închidere cu yală, astfel că după X luni uşa nu mai este etanşă, şi nici nu se poate face nimic.

Vă spuneam de calitatea care contează. Dacă atunci aveam informaţia de acum, şi apelam la PlusConfort, probabil nu aveam aceste belele cu uşile şi geamurile termopan. Unde mai pui că m-am informat un pic la ei, şi o uşă exterioară bună, genul care îmi trebuie mie este … 114 euro. Păi nu mai bine era să apelez la ei atunci? Da, dar nu ştiam de ei.

Astăzi, chiar dacă PlusConfort nu sună chiar arhicunoscut, faptul că lucrează cu Gealan, Rehau şi DU spune multe şi mă face să apelez la ei pentru acea uşă buclucaşă. În definitiv, deşi nu îmi convine să mai plătesc o uşă, o fac, pentru că factura la încălzire se va încărca cu aceeaşi sumă, dacă nu chiar mai mult, în cazul în care las  lucrurile aşa cum sunt acum. Pe deasupra, să nu uităm de lătrăturile câinilor din curte (drăguţe, dar nu atunci când dormi) şi a maşinilor de pe stradă, factori ce nu am cum să îi ocolesc altfel.

 

One thought on “PlusConfort, termopane plus confort

Leave a Reply