Covasna – Targu Secuiesc, ocolim vreo 2 ani!

DJ121 Covasna – Targu Secuiesc

Update: Drumul care leaga Targu Secuiesc de Covasna a fost finalizat, este foarte bun si rapid, cu mici inconveniente de trafic in unele sate. Nota generala 9,10.

 

Asa arat drumul ce leaga Targu Secuiesc de Covasna. Teoretic este o lucrare asteptata de multi si de mult timp. Practic….
Avem urmatoarele date:
De la oficialitati avem o stire conform careia aceste lucrari vor fi executate din banii companiei care face lucrarile, si vor fi platite da statul roman peste 2 ani.
La fata locului, doua tronsoane de drum, Targu SecuiescCatalina si CovasnaZabala, au fost desfacute pe ambele sensuri (!!!), scoasa piatra cubica si …vedeti ce este acolo.
Surse de pe santier spun ca aceasta piatra cubica a fost vanduta in Austria unui antreprenor.
Hai sa ne uitam la intreg tabloul: Se incepe lucrul, se vinde ce este vechi, se compenseaza la salarii si materiale de lucru. Bun! Dar cand se termina banii? Vor opri lucrul si se vor plange autoritatilor ca nu pot continua. Din punctul nostru de vedere, este totuna ce fac ei, atata timp cat va fi gata la timp. Ceea ce nu cred ca se va intampla prea curand. Desi se vede vointa de a fi la zi, sunt deja mici semne ca nu vor fi lucrari de calitate. Dar tac, deocamdata. Vom vedea.
Pana atunci va sfatuiesc sa mergeti pe varianta Targu Secuiesc – Reci -Covasna, astfel riscati sa va stricati masina (eu am facut-o deja, un rulment si o bieleta de directie sunt sparte), asa ca….

Gazduire Web Hosting Domenii Romania

Perfect Tour

4 thoughts on “Covasna – Targu Secuiesc, ocolim vreo 2 ani!

  1. Cu ceva ani in urma, am umblat o vreme prin zona si am constatat ca pe acolo mai toate drumurile sunt varza. Nu stiu cine si ce interese are dar cred ca treaba asta e facuta cu buna stiinta.

  2. Nu, pur si simplu suntem prea saraci, iar din banii care se dau, ramane putin pentru lucrare in sine, dupa ce isi iau comisioanele persoanele “indreptatite”.

Leave a Reply