Nu sunt unul dintre cei care militeaza pentru asa ceva. Vreau doar sa fiti siguri sa stiti ce mancati. Si asta include si aspectele din acest filmulet (Paul McCartney)
Ce ma supara pe mine este faptul ca, desi s-a hotarat sa fie scazut TVA pe produsele de baza, inclusiv pe carnea neprelucrata, procesatorii de carne sunt de parere ca…. trebuie sa mareasca procentul de profit pe carnea neprelucrata pentru a nu avea pierderi cu cea prelucrata. Dar nu spune nimeni ce si din ce se fac produsele din carne. O simpla privire pe eticheta unui salam va poate lamuri. Si atunci unde e pierderea?
Nu spun sa nu mancati carne, ci sa o faceti cu masura. Si, da, pe cat posibil, faceti voi prelucrarea carnii. E mai gustos si mai sanatos.
Spune ceea ce gandesti, fii creativ si nu incerca sa faci spamming. Continutul bogat si la subiect al comentariului te poate pastra aici. Multumesc!
e scarbos… chiar foarte scarbos… mai ales faza cu vacile.. poate ca acest lucru se intampla in afara spatiului european. In UE conditiile sunt mult amelioarte tocmai pentru a se feri de asemenea lucruri. SI nu inteleg faza cu mancatul carnii generaza mai multe gaze cu efect de sera decat daca am manca iarba!