De ce vă recomand să comandaţi mâncare prin platforma Quicky.ro?

Locuitul de unul singur are multe avantaje, practic atunci când alegi să nu îţi împarţi casa cu nimeni eşti stăpân pe toate lucrurile şi tu eşti cel care decide când şi cum să mute lucrurile, unde şi când să mănânce şi mai ales cât de mult zgomot să facă. Dar de asemenea locuit de unul singur are şi dezavantaje, masa nu mai este la fel de distractivă că atunci când este servită în doi şi de multe ori alegi să mănânci repede privind un film sau discutând cu cineva pe facebook. Pentru că aici intervine singurătate. Alegi să crezi că în acelaşi moment nu eşti singur, deşi practic lângă tine nu e nimeni. Când m-am mutat de una singură totul s-a schimbat, inclusiv orele normale la care ar trebui să mănânc şi să dorm. Practic orele 23 şi 24 sunt ore normale pentru a servi masa şi pentru a lucra, când de fapt la această oră ar trebui să dorm şi să mă odihnesc pentru o nouă zi şi o nouă provocare. Şi sunt sigură că în această situaţie mai sunt şi alţii.

Nu mai vorbesc de gătit, care uneori lipseşte cu desăvârşire, atunci când locuieşti singur alegi să mănânci la un FastFood, repede şi uşor. Preferi să gătească alţii pentru tine decât să o faci tu cu mânuţa ta, pentru că da… este mult mai comod. Un avantaj pe care mi l-a adus mie personal platforma Quicky.ro este – mâncarea gătită. Pentru că de când m-am mutat singura din lipsă de timp am preferat să mănânc mâncare FastFood. Pentru că îmi era mult mai îndemână şi nu necesită un timp de pregătire.

De ce vă recomand să comandaţi mâncare prin platforma Quicky.ro? Pentru că vă puteţi bucura de mâncarea restaurantului preferat chiar de acasă. Este simplu, intri pe site, îţi alegi restaurantul şi de asemenea consulţi meniul acestuia, te decizi, plasezi comandă şi aştepţi până când îţi va bate la uşa curierul cu mâncarea. Sunt unele lucruri care nu par atât de importante, dar ele sunt esenţiale, aşa cum este şi mâncarea. Într-adevăr nu trăim ca să mâncăm, ci mâncăm ca să trăim. Dar până la urmă nu putem mânca orice, mai ales când avem posibilitatea de a alege ce vrem să mâncăm, unde şi când, iar dacă putem mânca de acasă fără a fi nevoiţi să ne deplasăm de ce să nu o facem?

 

3 thoughts on “De ce vă recomand să comandaţi mâncare prin platforma Quicky.ro?

Leave a Reply