De unde inchiriem masinile

Firmele de inchirieri de masini am inteles ca au inceput sa scoata din ce in ce mai mult profil pe urma persoanelor ce doresc sa inchirieze masini, mai ales celor care ajung la aeroport. Chiar nu aveam idee pana acum ceva timp ca se pot face inchirieri auto Henri Coanda prin fmnrent. Este un lucru bun, mai ales daca vii in tara si nu ai un mijloc de transport la dispozitie odata ce ai coborat din avion.

In Romania cred ca exista foarte putine firme de inchirieri masini din aeroport, iar acest lucru probabil este din cauza cererii foarte mici (fata de alte state), insa, poate pe viitor domeniul acesta se va dezvolta mult mai mult, iar pentru asta este nevoie si de investitii. Daca stam sa ne gandim este normal ca nu se doreste a investi in anumite domenii in care cererea este foarte mica, pentru ca sunt sanse foarte mari ca investitia sa fie facuta prost.

Ca si antreprenor depinde foarte mult ce plan de afaceri ai atunci cand doresti sa-ti deschizi o firma, fiindca, odata structurat prost exista cele mai mari sanse ca totul sa iasa prost. Un lucru foarte rau pentru propriul buzunar.

Va recomadn car rental services Romania si car rental at Bucharest airport.

Leave a Reply