Jucăriile băieţilor mari

Jucariile baietilor mariExistă o glumă: “Care este diferenţa dintre un băieţel şi un bărbat? Preţul jucăriilor!” Jucăriile băieţilor mari sunt scumpe. Sau nu? Aici intervine BigBoysToys.

Mă uitam zilele trecute la câteva jucării, jucării la care visam în copilăria mea. Nu acele maşinuţe şi jucării din plastic şi lemn, ci cele electrice. Ţin minte că, la un momentdat, aveam cea mai performantă maşinuţă teleghidată dintre prietenii mei. Ştia să meargă înainte- înapoi, stânga -dreapta şi ştia să ocolească obstacolele. Ne distram de minune cu acea maşinuţă (cred că şi acum poţi cumpăra de aici o maşină cu telecomandă), bocancii şi alte obiecte erau puse drept obstacole strategice.

Fetiţa mea a primit o astfel de maşinuţă cu telecomandă, cu care se distrează extrem de mult. Ba nu! Mint! Cred că timpul de joacă cu acel Peugeot 407 teleghidat este jumate -jumate. Ea şi eu. Şi nu aş refuza să mă joc o tură nici cu un elicoter  cu telecomandă(apasă aici pentru o astfel de jucărie). Ideea mi-a venit atunci când, înspre sfârşitul anului trecut am stat şi m+am distrat uitându-mă la un director de instituţie şi un medic, ce teleghidau un astfel de elicopter. Pe bună dreptate se spune că jucăriile sunt pentru toţi, indiferent de vârstă. Doar că aici intervin câteva mici aspecte. Îmi doresc, într-adevăr, de Crăciun, un elicoter cu telecomandă, dar să nu uităm cât de ciudat va părea unora că stau şi mă joc, dacă nu am un copil pe lângă mine. Deh, natura umană. Toţi, chiar şi tu, s-ar juca cu un astfel de elicopter, dar dacă vezi doar un adult la joacă, din gelozie sau din alte motive, te-ai uita lung la el, de parcă nu ar fi normal.

Jucăriile băieţilor mari. Inspirat nume au dat magazinului. BigBoysToys.

Leave a Reply