Fa-o sa tipe in pat!

Visul unei femei: sa o faci sa se simta femeie. Lucru logic si simplu. Dar cum o faci sa tipe in pat?

Sigur primiti si voi sute de scrisori cu titlu ca cel de mai sus. Si unii dintre voi chiar cumpara acele prostii (nu spune ca nu, caci ei de aceea trimit scrisori, ca le merge bine. Dar ce vand. Iluzii, cel mai probabil. Credulii cumpara, si toata lumea este fericita.
Acum nu contest, exista si altfel de tablete miraculoase, care te ajuta sa o duci pe culmile fericirii, dar sunt mai rare. Si, de fapt, tine de a stii cum sa ii gadili cel mai mare organ sexual: creierul. Daca nu ai reusit, adio.

O sa spui ca nu se straduieste ea. Ei bine, daca ea are in dulapul cu medicamente un Slim&Fit – Produs de Slabit, sau mai noul Alcachofa Forte, inseamna ca totusi se straduieste. Poate pui tu problema gresit. Si pana sa ajungi sa dai banii pe prostii, ar trebui sa fi un pic mai atent.

Da, poti sa o faci sa tipe in pat. Cumpara un produs din cele ce fac reclama in spamul zilnic, asteapta orele serii, iar cand ajungi in pat, spune-i ce ai cumparat (oricat te abtii, tot ii vei spune). Efectul va fi instantaneu: va tipa. Fara nici un fel de alta conditie. Doar ca nu cum ai dori tu!

Spune ceea ce gandesti, fii creativ si nu incerca sa faci spamming. Continutul bogat si la subiect al comentariului te poate pastra aici. Multumesc!

16 thoughts on “Fa-o sa tipe in pat!

  1. 🙂 Va tipa intr-un final.

    Chestia e ca unele tipa si degeaba, crezand ca te fac pe tine sa te simti mai bine, dar dimpotriva, te fac pe tine sa fii prea rapid:))

  2. @Maria:Nu stiu cum faci barbatul sa tipe,dar poate ne spui tu cum faci o femeie sa tipe…ca mie nu imi iese deloc decat atunci cand ne certam 🙂

Leave a Reply