Facebook messenger pentru windows

Facebook messenger pentru windows

Facebook messenger pentru Windows

No introductions. Download Facebook messenger for windows from here, install and …

Facebook messenger pentru Windows? Da, se pare ca. Au facut acest lucru, pana la urma.

Nu pot spune decat ca este interesant. Vom vedea incotro se va dezvolta, dar arata bine si are functiile ce le are bara laterala dreapta dintr-o fereastra normala de browser in care este deschis Facebook. Este practica, in privinta feed-ului Facebook si a messengerului Facebook. Primul dezavantaj ce il observ: nu decupleaza fereastra de messenger din browser, astfel ca apar conversatiile atat in broserul unde este deschisa pagina Facebook, cat si in fereastra separata a messengerului Facebook. Dar sa nu Β va mai ametesc. Descarcati, instalati, probati si spuneti-mi si mie parerea voastra.

Spune ceea ce gandesti, fii creativ si nu incerca sa faci spamming. Continutul bogat si la subiect al comentariului te poate pastra aici. Multumesc!

14 thoughts on “Facebook messenger pentru windows

  1. Foarte interesanta idee , cine este cel care a creat acest program ? πŸ˜€ o sa il incerc si eu ,dar sunt interesat daca nu cumva consuma multa memorie virtuala .

  2. Prefer totusi yahoo messengerul pentru ca are deja integra fb mess-ul in el si asa le am pe amandoua. Oricum fb messengerul a inceput sa prinda relativ recent la noi si eu cel putin nu prea am cu cine sa il folosesc

  3. Se pare ca Facebook-ul incepe din ce in ce mai mult sa se ridice si sa colaboreze cu diverse platforme de comu nicare cum sunt cele de la Skype si Yahoo si vor sa continuie si mai mult din cate am inteles bravo lor πŸ˜€

  4. ce rost are cand poti sa faci link din yahoo messenger catre facebook, si sa ii vezi acolo in lista pe cei care sunt disponibili pentru chat??

Leave a Reply