Festival de produse traditionale secuiesti in centrul Covasnei

Spre surprinderea mea, iată ca astăzi, 09.06.2013, in centrul Covasnei, se organizează un festival de produse traditionale.
Voi trece peste ceea ce se expune si vinde aici si voi întreba: Unde si când s-a făcut reclama la acest eveniment?
Organizatorii au cam uitat ca pentru succesul unui eveniment trebuie sa faci publica intenția si organizarea unui astfel de targ. Tot acum am aflat, întâmplător, ca ieri a fost si seara de opera sau opereta, nu stiu exact care.
Proasta mediatizare mă face sa mă întreb cât succes pot evidentia organizatorii covasneni, pe hârtie, cel puțin, dacă si eu aflu întâmplător, atunci când este in curs evenimentul. Am curaj sa pun pariu ca mulți nu au habar de aceste evenimente, deși ar dori sa participe.
Așadar, festival de produse traditionale in Covasna, cei ce expun produse au sosit, urmează ca doar covasneni sa treacă pe aici, cei care au program liber. Ceilalți vor auzi doar povestea acestui festival.

Ah, apropo, sfârșitul de săptămâna 15-16 iunie 2013 va fi marcat de Tiki feszt, un sfârșit de săptămâna cu bere si mici (vor fi 8 corturi, din câte am înțeles) cu concerte si voie buna.

festival_de_produse_traditionale_CV.jpg

festival_de_produse_traditionale_1.jpg

festival_de_produse_traditionale.jpg

Leave a Reply