Firma de curatenie

In ultima perioada un prieten si-a deschis o firma de curatenie in Bucuresti pentru a lucra cu cladirile din birouri din oras. Acesta a angajat cateva persoane care sa se ocupe cu curatenia si sa isi poata efectua activitatea intr-un mod care sa multumeasca orice client, deoarece pana la urma asta conteaza, ca al tau client sa fie multumit pentru a mai apela la serviciile tale. Din cate am vorbit cu acesta, firma sa merge momentan foarte bine, are deja o lista de clienti pe care si-a format-o si cu care lucreaza, clienti care il platesc foarte bine atunci cand vine vorba de seriozitate si care sunt foarte multumiti de serviciile pe care firma acestuia o efectueaza.

A inceput cu o echipa de 2 persoane cu care sa se ocupe de curatenia generala din anumite birouri din Bucuresti, iar la cateva luni si-a deschis propria firma astfel incat sa coordoneze el tot, sa nu existe probleme si sa isi foloseasca abilitatile in asa fel incat sa atraga din ce in ce mai multi clienti cu care sa lucreze si care sa fie multumiti de el.

Sunt mandru de el deoarece in ultimul an pot spune ca avut numai ghinion, de doua ori a incercat sa se angajeze anul acesta si n-a nimerit la nicio firma serioasa, chiar incepea sa creada ca nu mai exista asa ceva in ziua de astazi.

Recomand curatenie birouri evocleaning. De ce? Pentru ca sunt multumit de firma curatenie evocleaning.

Leave a Reply