Folie pe smartphone: da sau nu?

Te-ai întreat de multe ori dacă să pui folie pe smartphone sau nu. De cele mai multe ori ai amânat răspunsul sau ai ignorat răspunsul. Deci:

Folie pe smarthone: da sau nu?

Răspunsul meu este categoric da. Ai dat mulţi bani pe un smartphone care, în definitiv, îţi place. Este destul de probabil să îl pui într-o husă pentru smartphone pentru a-l feri de zgârieturi şi alte surprize. Doar că nu întotdeauna şi foloseşti aceea husă. Iar la întrebarea: “Se zgârie telefonul în buzunar fără ” au încercat şi alţii să răspundă. Sau nu au răspuns şi au telefoanele zgâriate. Chiar dacă pe moment nu se observă zgârieturi mari, telefoanele fără folie pe smartphone vor avea în timp zgârieturi destul de urâte. Dar hai să vă arăt un test în acest sens, unde au testat telefoane fără folie de protecţie şi cu folie pe smartphone:

este denumirea comercială şi chiar asta face: protejează telefonul de zgârieturi şi alte surprize. Da, este destul de greu să pui aceea folie pe telefon fără să rămână acele bule de aer pe suprafaţa smartphone-ului, dar merită. Aţi văzut şi în filmuleţ, chiar dacă nu au apărut zgârieturi pe telefonul fără folie, la un obiect mai dur (polizor în acest caz), suprafaţa ecranului nu a avut de suferit când era pusă aceea folie pe smarphone. Iar înălţimea de la care au căzut cele două telefoane (mă rog, au fost aruncate) m-a făcut să cred că nu va scăpa niciunul întreg. Iată că aceea folie pe telefon a salvat ecranul smartphone-ului. Nu ştim dacă restul a scăpat, dar ecranul era întreg după căzătură.

Concluzia este una simplă: merită să investeşti câţiva bănuţi pentru folie de protecţie pentru telefon, căci te va salva de multe neplăceri. Aşa că pune !

Leave a Reply