Ghete pentru iarna

Atunci cand vreti sa va alegeti un articol de incaltaminte, mai exact, o pereche de ghete, trebuie sa stiti ca nu intotdeauna pretul face gheata. In primul rand, trebuie sa va uitati si la cum este cusatura, sa vedeti din ce material este facut. Si, in special, cat de inalta este gheata. Spun asta pentru ca, din moment ce aveti talpa mai mare la gheata o sa incasati mai putina zapada la degete. Cu cat aveti mai mica talpa cu atat aveti mai mult de suferit la picioare pentru ca, automat, o sa aveti de luat mai multa zapada. Deci, o sa fiti ud intr-un interval de timp mai scurt.

Spuneam ca nu pretul face de multe ori gheata. Bine, probabil o sa spuneti ca atunci cand dai un ban este si materialul bun. Din punctul meu de vedere, poti sa cumperi aceeasi gheata de la o firma cunoscuta la un pret ridicat, un pret foarte scump si de la o firma mai putin cunoscuta. Poate cu aceleasi cusaturi, poate si din acelasi material. Mi s-a intamplat sa cumpar o pereche de ghete, anii trecuti si sa am surpriza ca peste doua zile sa vad acelasi tip de gheata si la alta firma din mall cu 150 de lei mai ieftina.

Sigur, puteti sa va cumparati acea pereche de ghete si pentru fudulie, ca sa aratati cati bani aveti dumneavoastra, nu am nimic impotriva, dar daca sunteti un tip care apreciaza banii, va sfatuiesc sa aruncati mai multe priviri in mai multe directii.

Recomand cizme dama asortie si ghete dama asortie

Leave a Reply