Google – blocarea rezultatelor necorespunzatoare

Google iti ofera o extensie pentru Google Chrome prin care poti bloca afisarea unor siteuri care nu corespund cautarii dorite (Content farm). Este in stadiu experimental si se numeste Personal Blocklist.

O data puse in lista, aceste rezultate nu iti mai sunt afisate, facnad astfel mai facila cautarea. Poti renunta oricand la acest blocaj din partea de jos a paginii de rezultate google.
Puteti debloca, de asemena site-urile din butonul de extensii ce se instaleaza in Google Chrome. Aceste rezultate sunt trimise si pe serverele lor, prin aceasta extensie fiind inregistrate atat istoricul de cautare personala (aviz “amatorilor”), cat si o serie intreaga (182) de adrese google, inclusiv google.ro.

Extensia se numeste Personal Blocklist si se poate descarca de aici.
ntreg articolul, in limba engleza, il puteti accesa aici.

Zilele trecute citeam un articol despre cum a reusit o firma de vanzari online sa pacaleasca cautarile Google prin linkuri multe de pe pagini din toata lumea, printr-un sistem de backlink al unui serviciu anume. Iata ca astazi apare acest instrument. Este o rezolvare rapida si ieftina a unor astfel de probleme. Am instalat aceasta extensie nu pentru ca vreau sa ajut, ci pentru ca sunt tot felul de rezultate ce nu a nimic in comun cu ceea ce cautam, si cateodata nu are nici macar un cuvant din ceea ce am cautat.

PCZone

Spune ceea ce gandesti, fii creativ si nu incerca sa faci spamming. Continutul bogat si la subiect al comentariului te poate pastra aici. Multumesc!

Leave a Reply