HD Super Amoled, Gorilla Glass, Quad Core, 8 MP, Android

HD Super Amoled, Gorilla Glass, Quad Core, 8 MP, Android

HD Super Amoled, Gorilla Glass, Quad Core, 8 MP, AndroidCaracteristici tehnice cerute si cautate in ultima vreme. Legitim, as spune eu. Pentru ca sunt caracteristici bune pentru un smartphone. Si daca tot cumperi ceva, vrei ceva bun. Presupun ca atunci cand ai inceput sa cauti, te-ai gandit la o cifra cu patru caractere. Ei bine, azi voi scrie despre un smartphone care are HD Super Amoled, Gorilla Glass, Quad Core, 8 MP, Android, si al carui pret este din trei cifre.

Sa nu uit principalul plus al acestui telefon. Este DualSIM! Procesor Quad Core la 1,5 Ghz, ce ii confera miscare buna intre aplicatii (da, acel multitasking). Ecran HD Super Amoled de 4,65″ cu Gorilla Glass, rezolutie 1280×720 px, ceea ce inseamna calitate a imaginii, la vizualizarea filmelor HD, spre exemplu. Filme ce le poti descarca, smartphone-ul avand 3G cu viteza de download de pana la 21,6 Mhz. Ajungem si la camera de pe smartphone: camera de 8MP, model OV8830. Are si o functie numita “Fotografie continua” care te ajuta sa fotografiezi in rafala de pana la … 99 de fotografii. Sau poti inregistra video la 1080p@30fps Full HD. Si ai camera frontala de 1 MP. Bun. Trecem si la memorie: 4 Gb, din care folosibil 1,7 Gb, pentru ca smartphone-ul are la dispozitie 1 Gb de RAM. Poti pune un card de pana la 32 Gb, ceea ce este arhisuficient. Ajungem la partea audio, unde avem un amplificator Yamaha. Acum poti asculta muzica ta preferata utilizand player-ul audio preinstalat si te poti bucura de functiile pe care ti le pune la dispozitie, precum crearea de playlist-uri, temporizator oprire, schimbarea melodiei prin agitarea telefonului sau share-uirea unei melodii.

In cateva cuvinte ti-am prezentat noul telefon P6 Quad Plus al celor de la Allview. Da, este un smartphone Dual Sim cu toate cele tebuincioase unui telefon performant cu pret de 999 de lei. Mai sunt multe alte lucruri bune la el, dar nu vi le mai insirui aici, va las pe voi sa descoperiti. Va mai spun ca este un telefon Made in Brasov.

 

One thought on “HD Super Amoled, Gorilla Glass, Quad Core, 8 MP, Android

Leave a Reply