Hi5 si Tagged, in casa noua, dupa mariaj

Hi5 si Tagged sunt acum Tagged

Hi5 and Tagged

Hi5, reteaua de socializare binecunoscuta in anii trecuti, a fost achizitionata de cei de la Tagged in decembrie 2012. Acum, daca incerci sa accesezi Hi5, te intampina o pagina frumoasa ce iti promite modificari de stil, profil, jocuri si multe altele. Si pentru ca toti ne intrebam ce se va intampla cu conturile noastre de Hi5, va pot spune ca ele vor ramane, doar sub serviciul Tagged. Dar sa vedem cam ce spun ei ca va fi acolo:

Profil Hi5 (Tagged)

Vor fi peste 15.000 de skinuri, ce iti vor permite sa iti personalizezi pagina de profil Hi5 dupa bunul plac si gust (am auzit deja discutii despre aceste teme Tagged, cum ca ar fi potrivite profilurilor de cocalari –eu zic sa asteptam si sa comentam dupa aceea).

Fotografii Hi5 (Tagged)

Unele mici imbunatatiri si facilitati sunt promise, astfel ca experienta sa fie mai interesanta.

Prietenii Hi5 (Tagged)

Vei putea pastra prieteniile actuale de pe Hi5, si vei putea lega noi prietenii si cu cei din reteaua Tagged. Cercurile de prieteni Hi5 nu le vei putea folosi pe noua retea.

Monedele Hi5

Monedele Hi5 (coins) vor fi convertite in Tagged glod, putand astfel sa le folosesti in continuare in reteaua Tagged.

Jpcurile si aplicatiile Hi5

Ei, aici vine buba. Vechile jocuri si aplicatii de pe Hi5 nu vor mai exista, ele fiind inlocuite cu unele noi, ce promit sa te captiveze.

Toolbar Hi5

Toolbar-ul Hi5 nu va mai fi folosit.

Limbile de localizare Hi5

Se anunta, deocamdata, urmatoarele limbi pentru interfata cu utilizatorul: engleza, spaniola (Spania), spaniola (America Latina), spaniola (Mexic), franceza, germana, italiana, portugheza (Brazilia), portugheza (Portugalia), daneza, rusa, romana, Chineza (Simplified), Chineza (Traditional), japoneza, Basa Jawa, Bahasa Melayu, Bengali, Marathi (India), Hindi (India), Punjabi (India), tailandeza, turca, si maghiara.

 

Ca o concluzie, incercarea celor de la Tagged de a cuceri utilizatorii de internet in ceea ce se numeste retele de socializare, este una productiva, deocamdata, prin achizitionarea retelei Hi5, avand, astfel, in momentul de fata, peste 330 de milioane de utilizatori in peste 220 de tari.

Voi veti folosi noile conturi Tagged? (Sunt sigur ca le aveti pe cele de Hi5, iar ele vor deveni automat cont de Tagged).

Ah, si videoclipul in care ei anunta schimbarile:


Spune ceea ce gandesti, fii creativ si nu incerca sa faci spamming. Continutul bogat si la subiect al comentariului te poate pastra aici. Multumesc!

15 thoughts on “Hi5 si Tagged, in casa noua, dupa mariaj

  1. Slabe sanse sa mai ocupe un loc in domeniul social media, sunt deja prea multi, cu idei bune, si apoi daca google nu a reusit sa detroneze facebook-ul atunci cine va mai reusi?

Leave a Reply