Pistolarul de Bucuresti -2 decese si 6 raniti grav. Angajat al MAI!

Pistolarul de Bucuresti -2 decese si 6 raniti grav. Angajat al MAI!

Glock 17 8 mm

Pistolarul de Bucuresti, Gheorghe Vlădan , sofer la o unitate de policlinica din cadrul MAI, agent-şef la Ministerul Administraţiei şi Internelor, s-a razbunat pe sotia sa, cu care se afla in proces de divort. Ea lucra la un salon de coafura, unde a avut loc si crima. Alte 7 victime colaterale ale razbunarii, din care una a decedat, au completat aceasta razbunare, dandu-i un aspect de masacru.

Acum vin eu cu intrebarile de tot felul. De ce un sofer, chiar si de MAI, are permis de portarma, si nu chiar de orice fel, ci un pistol Glock 17 de 8 mm. Si asta dintr-un salariu de 1750 de lei (cel putin asa se deduce din declaratiile de avere verificate de un ziar). Pai cum poate cineva sa faca aceste lucruri cu atat sange rece, dupa cum spun martorii, acesta a iesit calm din coafor si a intrat intr-o cladire a Renel, unde a si asteptat politia.
De test psihologic si alte lucruri normale, dar inalte in tarisoara noastra, nu mai spun nimic. Este un factor foarte stresant un divort, dar aceste impuscaturi denota o actiune premeditat, pistolarul plimbandu-se cateva zeci de minute prin zona inainte de a ataca. Ma rog, sunt multe, foarte multe neconcordante in aceste declaratii ale MAI. (s-au facut noi clarificari, intre timp). Oricum ideea principala este ca se certifica in ziua de azi multe persoane ca apte de a purta foc de arma fara a fi testat la modul serios. Sper, totusi, ca acest masacru sa duca la verificarea mai serioasa ale acestor persoane, desi sansele sunt slabe.

Spune ceea ce gandesti, fii creativ si nu incerca sa faci spamming. Continutul bogat si la subiect al comentariului te poate pastra aici. Multumesc!

11 thoughts on “Pistolarul de Bucuresti -2 decese si 6 raniti grav. Angajat al MAI!

  1. Deci chiar azi in timp ce mergeam la liceu, un prieten de-al meu mia spus ca nu se mai duce sa se tunda ca a vazut stirea asta, am ras pe tema asta.

    Dar nu pot intelege, daca tu esti suparat pe nevasta ta, la ce creezi suferinta si altor persoane.

Leave a Reply