iPhone, Samsung si Coby

Sunt foarte multe persoane care odata ce-si cumpara un iPhone, un Samsung Galaxy sau orice alt smartphone cauta sa-si cumpere o husa, iar in ziua de azi multi au incetat sa le poarte pentru a proteja telefonul in sine, ci pentru faptul ca au inceput sa fie foarte colorate, desenate, amuzante, copilaresti etc. Acest lucru mi se pare o mare idiotenie, deoarece pentru a iesi in evidenta nu ai nevoie de o husa anormal la telefon. Chiar n-ai nevoie de cine stie ce telefon, dar aici intram in alte discutii.

De exemplu vorbeam cu cineva saptamana trecuta si-mi spunea ca a vazut la cineva acasa peste 40 de huse Samsung Galaxy, mai exact huse Samsung Galaxy S4 i9500 coby. Am ramas clar uimit, deoarece nu credeam ca lumea chiar colectioneaza huse pentru telefon in halul acesta, dar totusi…se pare ca m-am inselat.

Ideea este ca nu numai copiii au inceput sa faca acest lucru, ci si oamenii in toata firmea. Ok, a fost amuzant la inceput, insa, acum este deja ‘fumata’ treaba. Nu mai iesi in evidenta asa mult cum ieseai cand au aparut.

Leave a Reply