De unde sa cumperi alimente BIO

Romanii care stau in marile orase se hranesc total necorespunzator, caci isi procura alimentele numai din retelele de supermarketuri, iar de multe ori acestea provin din importuri despre care nu se stiu multe informatii si mai ales nu se cunosc cu exactitate conditiile in care aceste alimente au fost cultivate, tratate sau prelucrate.

In mediul rural insa, oamenii sunt obisnuiti sa isi creasca propriile animale si sa isi cultive in jurul casei legumele si fructele necesare, astfel incat acestia pot spune ca se hranesc bio, pentru ca nimeni nu este dispus sa isi fure singur caciula, asa ca nu vor folosi substante interzise sau periculoase pentru a-si ingriji culturile.

Din acest motiv, daca locuiti la oras, dar vreti sa va hraniti sanatos, aveti la dispozitie doua alternative: fie mergeti in localitatile limitrofe, acolo unde inca se mai practica agricultura clasica si va achizitionati alimentele de la tarani, fie puteti sa alegeti magazinele care comercializeaza produse bio. Si intr-un caz si in altul, aveti certitudinea ca puiul pe care il cumparati nu a fost ingrasat artificial cu hormoni de crestere si ca legumele nu au fost tratate pentru a se coace mai repede.

Recomand mancare bio bioportal.ro si secom produse ditribuite de bioportal.ro.

Leave a Reply