Iti place sa ai grija de flori?

Presupun ca oricaruia dintre voi ii place, oricat de putin, sa aiba grija de flori, nu numai sa le ofere drept cadou fetelor/femeilor. Ei bine, am si eu cateva flori in casa si de cand eram copil mi-a placut sa am grija de ele, sa le ud, sa le aranjez si sa ma simt relaxat facand lucrul acesta.

Pot spune ca acest lucru este unul foarte ok drept hobby, deoarece te face sa te simti foarte bine si sa uiti pe moment de anumitele probleme, neintelegeri pe care le ai sau sa smai scapi de stresul cauza de munca sau din cauza altor lucruri.

Eu lucrez si in domeniu online si pot spune ca piata de flori (daca-i pot spune asa) de pe internet s-a dezvoltat, au aparut multe magazine online pe acest domeniu si oricand poti comanda flori pentru tine, sa te bucuri de ele sau si pentru a le oferi drept cadou.

Probabil peste ceva timp, cand o sa simtiti stresul pe pielea dvs. (in cazul in care nu l-ati simtit deja) o sa vreti sa evadati si sa va relaxati, sa uitat de stres, probleme etc. Atunci cu siguranta va veti ‘pierde’ intr-un hobby care va ofera aceasta senzatie si o sa aveti idee despre ce vorbesc, iar aici vorbesc de cei care nu au trecut inca prin asta.

Ai grija de gradina ta cu produse anti soareci si pesticide de la Covera.

Leave a Reply