Lenjerie intima sexy….cenzurata, chiar si cea de clubbing

Lenjerie.ro - 16% comision Lenjerie.ro - 16% comision Lenjerie.ro - 16% comision
In cautarile mele pe internet pentru un articol publicitar privind lenjeria intima sexy, am realizat ca, la noi, intr-un exces de …. pudicitate, pana si lenjeria intima este ….. cenzurata.
Voi incepe cu acest chilot tanga, care, nu stii ce forma si model are, doar ca cele trei strasuri se imbina intr-un loc in spate. Ah, si esti informat ca are ceva bijuterie pe undeva.
Urmeaza o alta fotografie, in care fotomodelului i-au fost fost scoase (photoshopate) sfarcurile.
Si, chiar lenjeria sexy de clubbing! Presupun ca a fost creata pentru clubbing, nu pentru frumusetea vitrinei.

Aceste exemple pot continua, dar ma voi opri, cu intrebarea: Daca doresc sa fac o surpriza sotiei (prietenei), nu ar trebui sa fie surpriza si pentru mine, pentru ca as dori, totusi, sa stiu ce cumpar. Si sa le mai dau o idee acestor magazine: s-a inventat tamponul de igiena intima, care poate umple acele “locuri” (ma rog, la fotomodelele de pe care “curg” aceste obiecte), sau puteti ascunde “locul” cu niste plasturi (ca doar de asta s-au inventat). Ah, nu dau bine la fotografie? Dar atunci de ce credeti ca ele le vor purta? Sau au fost create pentru frumusete in vitrina, nu pe cineva?

Puteti face cumparaturi pentru ele, dar sfatul meu este sa va asezati impreuna in fata calculatorului si cautati intr-un magazin virtual exact lenjeria intima ce ii place ei, si nu voua, barbatilor. In asta consta de fapt tot trucul. Ea va fi sexy, doar daca se simte sexy in ceea ce este pe ea. Puteti porni chiar de aici:

Lenjerie.ro - 16% comision Lenjerie.ro - 16% comision Lenjerie.ro - 16% comision
LookSexy.ro

Spune ceea ce gandesti, fii creativ si nu incerca sa faci spamming. Continutul bogat si la subiect al comentariului te poate pastra aici. Multumesc!

4 thoughts on “Lenjerie intima sexy….cenzurata, chiar si cea de clubbing

Leave a Reply