Magazinul pentruanimale.ro

Cand iubesti pisicutele, confortul, igiena si sanatatea lor este foarte immportanta. Ca stapan, trebuie sa stii ce ii face bine si ce nu pisicute tale. Sunt cateva alimente pe care trebuie sa le evitam atunci cand vine vorba de hranitul pisicilor. Chiar daca poate o sa vi se para ciudat, laptele si produsele lactate pot afecta sanatatea pisicii. El trebuie consumat de pisici cu masura pentru ca unele il pot digera greu. De asemenea si grasimile si oasele sunt periculoase pentru pisici si pot provoca pancreatita.
In mod categoric, alcoolul este foarte daunator pentru pisici. Chiar si in cantitati aparent mici el poate cauza coma sau moarte. De asemenea dulciurile ca bomboanele si ciocolata nu sunt indicate.
Nu dati pisicii mancare pentru caini. Consumata in cantitati mari, aceasta poate fi daunatoare. Aveti in vedere si consumul de oua crude. Ouale crude pot provoca boli ale pielii sau blanii. De asemenea, consumandu-le creste riscul de sarmonella.

Mai aveti in vedere si consumul de ceapa, usturoi, arpagic, ficat, ton, aluat cu drojdie sau diverse condimente. Pretuiti sanatatea pisicii dumneavoastra si oferiti-I doar hrana sanatoasa.

Recomand magazin animale pentruanimale.ro si hrana pentru caini de la pentruanimale.ro.

Leave a Reply