Tehnica ingrijirii bolnavului – Mozes Carol, cumpără sau downloadează

tehnica ingrijirii bolnavului - mozes carol

Una dintre manualele de bază ale celor ce urmează o şcoală tehnică sanitară, sub orice formă ar fi ea (colegiu sanitar, şcoală postliceală sanitară, etc.) este Tehnica îngrijirii bolnavului, de Carol Mozes, care a ajuns la a VII-a ediţie, scopul reeditării acestei lucrări fiind perfecţionarea cadrelor medicale cu elementele de bază ale profesiunii lor, contribuind astfel la îmbunătăţirea calităţii actului medical. Studiul tehnicii ingrijirii bolnavului trebuie să constituie preocuparea permanentă a asistentelor medicale. Dezvoltarea şi tehnicizarea continuă a ştiinţelor şi aparaturii medicale impun cadrelor medii de toate specialităţile aprofundarea permanentă a calificării lor profesionale.

 

 

Tehnica ingrijirii bolnavului

Pentru cei ce doresc să aibă propriul lor manual de Tehnica îngrijirii bolnavului, aceasta se poate achiziţiona online, sau puteti apela la varianta ediţiilor mai vechi,  ce le puteţi găsi în anticariate. Iată, aveţi aici Tehnica îngrijirii bolnavului, ediţia din 1976, la un anticariat online.

 

Mai aveţi şi optiunea de a citi online manualul Tehnica îngrijirii bolnavului – Carol Mozes, pe Scrobd. Se poate şi descărca, însă aveţi nevoie de cont premium (plătit) pentru a putea descărca. Am pus şi aici manualul de Tehnica îngrijirii bolnavului, pentru a nu căuta prin alte părţi, puteţi răsfoi pagină cu pagină chiar aici:

 

tehnica ingrijirii bolnavului

4 thoughts on “Tehnica ingrijirii bolnavului – Mozes Carol, cumpără sau downloadează

  1. Cartea “Tehnica ingrijirii bolnavului” a fost publicata in categoria Medicina / Alte specialitati medicale si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 19.12.2011. A fost scrisa de Carol Mozes si a fost publicata de editura Medicala. Se poate cumpara cartea Tehnica ingrijirii bolnavului prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul “Tehnica ingrijirii bolnavului” este de 117.72 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

  2. Cartea “Tehnica ingrijirii bolnavului” a fost publicata in categoria Medicina / Alte specialitati medicale si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 19.12.2011. A fost scrisa de Carol Mozes si a fost publicata de editura Medicala. Se poate cumpara cartea Tehnica ingrijirii bolnavului prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul “Tehnica ingrijirii bolnavului” este de 117.72 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Leave a Reply