Need the pillow fluffed?

Nu este treaba mea cum dormi. Doar ca…
In cate o dimineata, atunci cand ai multe lucruri de rezolvat, si urgent, bine-nteles, te lovesti de mici maruntisuri ce te fac sa iti iesi din minti.
Una dintre maruntisuri este apatia cu care se prezinta unii la serviciu. De cele mai multe ori imi vine sa le pun intrebarea: “Need the pillow fluffed?”. Cu adaugarea: nu are cine?
Apeleaza la profesionisti, pune un ceas sa te trezeasca si sa iti aduca aminte, nu stiu, metode exista, dar trezeste-te la realitate dimineata si nu pune ziua altora la incercare. Daca ma supar (da, sunt rau cu cei ce nu stiu sa iti acorde minimul de respect), te mai trezesti ca ajungi pe covorul rosu, sa dai socoteala. Si nu cred ca merita. Asa ca asterneti patul, deconecteaza tot, dormi omeneste, si mai ales, comporta-te omeneste cand esti la servici. In definitiv, clientul este cel care iti asigura traiul de zi cu zi. Zambeste-i si fa-l sa inteleaga ca este important pentru tine. Si uita de atitudinea aceea de: “Si ce, las’ ca mai vine altul”.

Oh, da, pentru cei ce nu stiu, un mic indiciu a ceea ce ar putea sa insemne “Need the pillows fluffed“!

Spune ceea ce gandesti, fii creativ si nu incerca sa faci spamming. Continutul bogat si la subiect al comentariului te poate pastra aici. Multumesc!

18 thoughts on “Need the pillow fluffed?

  1. Din pacate nu stie sa doare foarte bine toata lumea. Sunt unii care poate sa doarma oricand au timp, eu nu sunt genul, numai noaptea pot si nici atunci nu intotdeauna. Pentru cei care mai au astfel de probleme, recomand o substanta, care nu este medicament. Se numeste melatonina, sa da fara prescriptie medicala. Melatonina este raspunzator pentru senzatia de somn, care poate sa ajute foarte mult ca sa adormim mai repede. Recomand pentru toata lumea.

Leave a Reply