22 de ingeri au plecat in Rai, din Elvetia

Accident Elvetia 2012 -28 de victime, din care 22 de copii
Heraldsun.com.au

Trista veste a mortii a 22 de copii belgieni intr-un accident de circulatie din Elvetia a socat atat intreaga tara, cat si intreaga lume. Alti 12 copii au fost raniti, iar alti 6 oameni sunt morti, inclusiv cei 2 soferi ai autocarului.

Se pare ca un autocar cu 52 de calatori, se intorcea din statiunea Val d’Anniviers, unde acesti tineri au fost in cantonament. Stirea in sine o puteti gasi pe internet, iar comentariile sunt de prisos. Chiar si al meu.

22 de ingeri au plecat in Rai, din Elvetia

Spune ceea ce gandesti, fii creativ si nu incerca sa faci spamming. Continutul bogat si la subiect al comentariului te poate pastra aici. Multumesc!

31 thoughts on “22 de ingeri au plecat in Rai, din Elvetia

  1. Cineva spunea ca soferii ar trebui monitorizati mai bine, dar soferii acestia abia plecasera la drum de nici 30 minute. Si sa stiti ca nici pilotii de avion nu sunt atat de monitorizati (pe timpul de lucru si de odihna) cat sunt soferii de autocar. A fost probabil un moment de neatentie, suficient…. nimeni nu-si doreste asa ceva. N-ar strica totusi ceva masuri de siguranta in plus in ceea ce priveste constructia autocarelor care nu sunt altceva decat un sasiu metalic la baza si o gramada de fibra de sticla si sticla in rest…`La viteza de 80km pe care o aveau la intrarea in acel tunel urmari ca acestea se puteau limita destul de mult mai ales ca centurile sunt obligatorii inclusiv in autocar. Pacat… si trist.

  2. Dumnezeu sa i odihneasca n pace , asa tragedii chiar te fac sa te gandesti ma ibine ce oameni sunt in spatele volanului , nici o data nu stii cat de apt este cel din spatele volanului

Leave a Reply