Obţineţi rapid despăgubirile din partea ANRP cu ajutorul avocatului Titu Eugen

 În perioada comunismului în România au fost confiscate numeroase proprietăţi, atât terenuri cât şi imobile, abuziv, fără plata nici unei daune. Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor a fost înfiinţată cu scopul de a revendica persoanelor care au pierdut aceste proprietăţi, dreptul de proprietate asupra lor sau plata unor sume sub formă de despăgubire. Agenţia îşi propunea să facă toate demersurile necesare pentru ca toate părţile vătămate să fie îndreptăţite prin restituirea în natură sau echivalent a proprităţilor pierdute. Pentru mai multe informatii puteti sa va uitati si pe Contact – Avocat Titu Eugen.

Demersul este lent iar despăgubirea se face prin proceduri anevoioase şi costisitoare. Avocatul Titu Eugen obţine rapid despăgubirile aferente proprietăţilor pierdute. Plata onorariului pentru serviciile sale se va face numai după plata despăgubirilor, în cazul în care acestea nu au fost obţinute clientul nu va fi nevoit să plătescă firma de avocatură.

Orice persoană care a trecut prin încercarea de a primi despăgubirile ştie că drepturile civile de proprietate se obţin foarte greu, avocatul Titu Eugen deţine cunoştinţele juridice necesare, atât L290/2003 cu referire la proprietăţile din Basarabia, Bucovina şi Herţegovina, L9/1998  cu privire la proprietăţile din Bulgaria, dar şi pe alte legi speciale aferente fiecărui caz în parte. Atenţia cu care se ocupă de soluţionare fiecărui caz în parte garantează obţinerea rapidă a despăgubirilor. In plus, daca aveti nelamuriri pe faptele penale puteti apela cu incredere la Drept penal  | avocat Titu Eugen.

Dacă deţineţi un contract de despăgubire aţi bătut cu siguranţă la foarte multe uşi şi aţi îndurat foarte mulţi nervi. Aveţi deja o perioadă lungă se aşteptare, aţi depus numeroase petiţii fără să primiţi răspunsuri, aţi intrat în nenumărate audienţe şi nu de multe ori aţi simţit nevoia să renunţaţi considerând că toate acţiunile vor fi inutile şi nu veţi primi despăgubirea aferentă. Nu vă lăsaţi influenţat, este dreptul dumneavoastră să primiţi revendicările solicitate iar sprijinul unui avocat cu experienţă poate întoarce balanţa în favoarea dumneavoastră.

        Am citit in Propunerea CE care garanteaza cetatenilor UE dreptul la avocat in procedurile penale, adoptata – Mediafax ca Uniunea Europeană garantează cetăţenilor săi dreptul la un avocat, cetăţenilor le sunt recunoscute drepturile indiferent de ţara în care locuiesc, iar acesta este un pas în plus pentru ca Agenţia Naţională pentru Restituirea Proprietăţii să restituie victimelor titlurile de proprietate preluate abuziv, fie în natură, fie în echivalent.

Leave a Reply