Cum sa scapi de costurile mari la caldura

Singura sansa sa scapi de costurile mari la caldura este sa faci si tu ce am facut eu. Eu mi-am luat un panou radiant pe care il folosesc in loc de calorifer. La-m montat pe perete si merge de minune in orice situatie. Cred ca este o alegere excelenta si sunt sigur ca o sa iti placa si tie. Cu 2-3 panouri radiante vei trece prin iarna fara nici un stress si se va simti diferenta la buzunar. Trebuie sa incerci neaparat aceste panouri care sunt eco si nici nu consuma curent mult.

Vezi despre ce este vorba mai exact. Panoul radiant Heat-x transforma energia electrica cu un randament de 97% in caldura. Acoperirea speciala a suprafetei este optimizata pentru a realiza o cedare maxima a caldurii in gama lungimilor de unda situata intre 2 si 20 µm.Sistemele de incalzire prin panouri radiante se impun tot mai mult pe piata, datorita noii tehnologii care se bazeaza pe radiatiile infrarosii, aceleasi prin intermediul carora Soarele incalzeste Terra.

Fara nici o exagerare, aceste panouri radiante aduc soarele în casa. Instalarea este mai mult decat facila, nu exista tevi, calorifere, centrale sau alte asemenea accesorii.Panoul radiant se monteaza fie pe perete, poate deveni foarte usor un tablou decorativ, fie pe tavan unde se poate ingloba in placile de gipscarton sau tavan fals, cea de-a doua varianta fiind de preferat. Panoul se prinde de suportul de zidarie cu ajutorul mijloacelor clasice de genul diblurilor, se leaga printr-un cablu electric la retea, se monteaza un termostat si instalarea este finalizata. Avantajele sunt certe si multiple.

Nu exista riscul aferent instalatiilor de încalzire clasice: aparitia monoxidului de carbon, scapari de gaze, implicit pericol de explozie sau asfixiere.

One thought on “Cum sa scapi de costurile mari la caldura

Leave a Reply