Papucii mei in test drive

Stiu, suna ciudat. Este un test drive pentru … papuci. Si sa va explic cum sta treaba. Cei ce au blog, primesc in testari o pereche de papuci la alegere. Mai multe amanunte la Blogatu.
Prima problema: ce sa alegi? Mie mi-a luat 6 vizite pe 3 pagini diferite, plus doua la vizulaizare completa. Si vorbim de papuci barbati, varietate care este mai mica, fata de categoria papuci femei, unde … ei, bine, le las pe fete sa ne spuna cat le-a luat sa gaseasca ceva ce le place. M-am oprit la ceva ce ma va face fericit, cred, chiar daca nu voi ajunge la mare. Perechea de papuci aleasa este din gama Rider, mai exact acesti papuci.

In consecinta, probabil saptamana viitoare va voi spune peripetiile test-drive-ului (mai ales ca in seara aceasta a inceput sa ninga la noi!)

Spune ceea ce gandesti, fii creativ si nu incerca sa faci spamming. Continutul bogat si la subiect al comentariului te poate pastra aici. Multumesc!

25 thoughts on “Papucii mei in test drive

  1. Intr-un final bine ca te-ai oprit la ceva care te-a facut fericit, sper sa si ajungi la mare cu ei chiar daca nu ti-ai propus inca .Dorinta de a merge la mare iti va veni cand vor veni si la noi caldurile atunci poate vom gandi altfel.

  2. pacat ca nu orice magazin iti ofera sa faci test-walk-ul 🙂
    mi-am cumparat cei mai frumosi tenisi (ever!) care mi-au distrus picioarele in doar 3 ore.

Leave a Reply