Parteneri de fitness in Baneasa

Cand eram in clasa a doisprezecea, in prag de Bacalaureat, am inceput sa mananc excesiv. Nici acum nu stiu daca mancam din cauza emotiilor legate de examenul maturitatii pe care urma sa il dau sau din cauza ca incercam sa trag de timp, astfel incat sa nu fiu nevoita sa ma intorc la invatat. Pe vremea aceea era de neconceput sa nu iei examenul de Bacalaureat, iar presiunea pusa asupra mea era uriasa, caci invatam la cel mai prestigios liceu din oras si eram una dintre elevele de elita.

Cert este ca in luna dinaintea examenului am reusit sa iau in greutate cam zece kilograme si ajunsesem sa ma legan ca o rata atunci cand mergeam. Cea mai buna prietena, care nu ma vazuse de vreo 2 luni, caci ea era deja studenta, s-a speriat efectiv cand m-a vazut si mi-a recomandat sa fac ceva, cat nu este prea tarziu.

Asa ca dupa ce am luat examenul de BAC, cu nota mare, m-am apucat sa merg la sala de fitness pentru a reusi sa dau jos kilogramele acumulate. Munceam mai mult decat ceilalti si trageam de fiare de parca era cineva cu biciul la spatele meu, caci eram disperata ca nu mai aveam cu ce sa ma imbrac. Am reusit sa slabesc chiar mai multe kilograme decat pusesem pe mine. A fost mai degraba o provocare pe care mi-am lansat-o singura, insa am castigat-o!

Recomand sali de fitness bucuresti si parteneri fitness baneasa.

Leave a Reply