Prajituri de la Edulce.ro

Pe langa torturile mai mult sau mai putin clasice, pe site-ul edulce.ro puteti sa comandati si o gama foarte variata de prajituri, care va vor fi livrate gratuit la domiciliu, chiar in aceeasi zi. Gama oferita este foarte variata si cu siguranta veti reusi sa va impresionati familia sau musafirii.

Pe langa crema de zahar ars sau mousse-urile asortate, exista posibilitatea de a comanda prajituri asortate, cu fructe, cu diverse crème sau realizate integral din ciocolata. Preturile sunt foarte acceptabile, iar gustul produselor este desavarsit. Aveti garantia ca produsele sunt foarte proaspete, caci se realizeaza strict la comanda, astfel incat nu stau in galantar.

Daca nu doriti sa va serviti musafirii cu tort si prajituri clasice, intotdeauna aveti posibilitatea de a comanda cupcakes. Aceste prajituri care sunt atat de populare in America, de exemplu, sunt adevarate bijuterii dulci, caci intr-o singura astfel de cupcake veti gasi in acelasi timp si arome diferite, desavarsirea gustului, dar si o forma de arta. Se pot realiza, pe aceste mini-tortulete, tot felul de decoratiuni din martipan si zahar, se pot personaliza si cu siguranta ca vor impresiona musafirii.

Va recomand torturi aniversari de la edulce si torturi aniversare copii de la edulce!

Leave a Reply