Reparatii de laptopuri si placa video

Multi se intreaba si multi nu primesc raspunsurile pentru reparatii placa de video.
De asemenea, mai sunt si cei care vor anumite Reparatii laptop si care nu au primit inca un raspuns la ceea ce inseamna acest lucru.
Ce inseamna de fapt acest lucru?
Ei bine, Operatiunea de BGA Rework (reballing) se refera la reparatia placilor de baza care folosesc chipuri de tip Ball Grind Array, chipuri ”lipite” pe placa de baza folosind bile de cositor,
Pe alt inteles sau altfel spus, BGA Rework este o operatiune de relipire a chipurilor.
Acum sunt mai mult ca sigur ca o sa ma intrebati caror tipuri de chipuri se adreseaza. Vreau sa va spun ca, Rework placa de baza laptop/placa video laptop se foloseste pentru lipirea/relipirea chipurilor BGA de tipul : chip video, northbridge, southbridge.
Dupa cum am gasit si pe site-ul lor, pot sa va spun ca, intr-adevar doar asigurand un service laptop profesionist chip-urile respecta standardele de calitate si sunt de cea mai buna calitate. O Relipire a chip-urile pe placa de baza a laptopului se face numai cu statii profesionale cu infrarosu negru la temperaturi controlate si conforme cu standardele furnizate de catre producator.
Cel mai probabil, intr-un service de laptopuri profesionist echipamentul dumneavoastra este diagnosticat si nu se mai pune intreabarea daca va fi si reparat conform cu standardele internationale pentru reparatii laptop si calculatoare.

Va recomand HyperCubic service laptop!

Leave a Reply