O vizita scurta prin Cairo sa faceti!

Astazi vreau sa va spun cate ceva despre capitala Egiptului, orasul Cairo. Trebuie sa stiti ca acesta foarte multe atractii turistice grozave facute special pentru a nu va plictisii daca mergeti in Cairo. Printre este atractii turistice amintesc: Muzeul de Egiptologie, Bazarul Khan-el- Khalili sau acel oras medieval islamic celebru. Este un loc unde v-ati putea muta timp de o vara. Sau daca viata de acolo vi se pare foarte scumpa, atunci va recomand sa va mutati macar pentru cateva zile.
In plus, intr-o singura zi nu puteti vizita toate moscheile. Ele dateaza din epoci diferite, pentru ca aici este locul potrivit pentru a le vedea: Moscheea lui Mohamed Ali, Moscheea lui Ibn Tulun, Moscheea El- Azhar.

Ar mai fi si Templele de la Abu Simbel care nu ar putea fi vizitate pe parcursul unei singure zi. Acestea au fost construite pe malul raului Nil, iar dupa ce s-a construit barajul de la Assuan au parte de o priveliste foarte frumoasa din cauza ca Desertul Nubian si a lacul Nasser, se numara printre cele mai mari lacuri artificiale din lume.
Se stie ca s-a dorit si crearea intru totul a imaginii lui Ramses al II-lea, astfel incat la poarta templelor se gasesc 4 colosi sculptati in piatra. De aceea v-am zis sa stati mai mult, pentru ca sunt obiective de vizitat.
Recomand bilete de avion Strasbourg si bilete de avion Stuttgart.

Leave a Reply