Revelion in Bulgaria

Cu uimire am constatat ca si Bulgaria detine oferte foarte interesante pentru petrecerea sarbatorilor de iarna in statiunile montane pe care le detine. Sunt conditii de cazare foarte bune, care includ inclusiv piscine cu apa calda, Wi-Fi gratuit, acces la spa sau sala de fitness, etc.

De obicei cand spunem statiuni montane, primul gand zboara spre Austria, insa iata ca si bulgarii vin din urma si incearca sa valorizeze la maxim ceea ce natura le-a daruit. Chiar daca si la noi sunt statiuni montane de exceptie, unii turisti, din dorinta de inedit, aleg sa isi petreaca sarbatorile de iarna in Bulgaria. Vara merg la Nisipurile de Aur, iar iarna in Borovets. Ce pot spune? Ca vecinei  noastre ii merge mai bine sau ca stie sa se promoveze mai bine? Sau poate isi exploateaza mai bine potentialul, iar intreprinzatorii au inteles ca este mai bine sa mai lase la pret pentru a avea certitudinea ca gradul de ocupare va fi aproape mereu aproape de capacitate maxima?

Tot ce pot sa sper este ca si la noi lucrurile se vor schimba si vom ajunge sa fim si noi, din nou, vizitati de cati mai multi turisti straini.

Recomand cazare in bulgaria si oferte pentru revelion in bulgaria.

Leave a Reply