Pericolele din service-urile auto

In viata reala, nu e ca in jocuri. Daca ti se strica masina, nu ti se repara in 2 secunde. Daca ai probleme cu masina, ai nevoie de un service profesionist. Nu orice cunoaste riscurile la care se supune cand apeleaza la un service auto. Fiti foarte atenti in primul rand service-ul sa fie autorizat. Daca ai o masina in garantie, mergi la service-ul oficial, insa, daca a trecut perioada de garantie sau daca nici nu ai avut-o, mergi la un alt service in functie de banii de care dispui.

Mare atentie la ce piese va sunt montate pe masina. Sunt service-uri care au prostul obicei de a monta piese vechi sau piese de la dezmembrari sau contrafacute. Siguranta oricarei masini este extrem de importanta si lucrurile trebuie facute cat mai bine si alegerea unui service trebuie facuta cu mare grija.

Va puteti da seama de calitatea serviciilor in functie de pret. Daca piesele folosite sunt prea ieftine, clar, sunt contrafacute. Piesele originale sunt mai scummpe dearece ele reflecta calitatea. Pentru a putea vedea clar daca o piesa este sau nu contrafacuta, cereti certificatul de autenticitate si cel de garantie.

Recomand carlig auto de la auto-hak.ro si carlig remorcare de la auto-hak.ro.

Leave a Reply