Revelionul – un eveniment popular in Turcia

Fiind unul dintre cele mai celebrate momente din Turcia, Revelionul in Turcia se petrece in sanul familiei, iar persoanele care doresc sa isi incerce norocul joaca la loto.

Printre cele mai intalnite moduri de a petrece Revelionul in Turcia se afla servirea unei cine alaturi de familie, iar principalul fel de mancare este, in mod traditional, curcanul fript.

Dupa-amiaza tarziu sunt difuzate la televizor show-urile de televiziune destinate trecerii intr-un nou an, iar acestea strang oamenii in fata micului ecran pana in dimineata zilei urmatoare.

Persoanele care doresc sa petreaca Revelionul in Turcia si se hotarasc sa aleaga o locatie cat mai placuta de petrecere, pot opta pentru unul dintre restaurantele si cluburile ce ofera programe speciale de divestisment cu ocazia Revelionului.
Astfel, Revelionul in Turcia se poate petrece cu muzica si distractie pe toata perioada noptii, pentru a intra in Noul An cu zambetul pe buze si a trai momentele deosebit de frumoase, intr-o tara interesanta, care isi intampina de fiecare data turistii cu zambetul pe buze.

Recomand ski in Austria si ski Italia.

Leave a Reply