Să fie Alice, Nadia sau Estelle?

Estelle
Deşi a trecut sezonul, întrebarea rămâne actuală. Cel puţin întrebarea aceasta o aud de la prietena mea! Ce fericire pe mine, nu? Nu, nu îşi alege o poreclă sau nickname, cel puţin aşa cred. Pentru că stă în faţa monitorului şi se întreabă: Să fie Alice, Nadia sau Estelle?
Curios din fire, mă apropiu, să înţeleg şi eu întrebarea. Mă uit, rapid la început, apoi mai lung şi  … surpriză! Şi plăcută şi neplăcută. Am văzut ce vedeţi şi voi. Şi o cheamă Estelle. Nu ştiam dacă e o glumă sau ce vrea să fie. Apoi m-am lămurit. Prea rapid, chiar!
Dar să vă explic şi vouă. Alice şi Nadia sunt costume de baie online, ce poartă aceste nume, ce i-au plăcut şi, ştiind că nu vom sta departe de apa din piscină nici la iarnă, încerca să aleagă ceva potrivit. Iar despre Estelle … este la categoria rochii online (mă corectează ea că Estelle este fustă, de fapt! -Nu e totuna? -Nu!). 
Măi, măi, ce mi-aţi făcut voi, cei ce aţi creat această pagină! Nu puteaţi voi să puneţi ca în titlul paginii “Fusta Estelle”? Sau costum de baie … şi numele? Bine-nţeles, le are pe toate trei acum, căci a realizat că am reacţionat prea prompt la numele spuse de ea. Şi că m-am holbat la picioarele ei, susţine ea, sau la fustă susţin eu. Şi ca să fie linişte … Dar sunt frumoase! Mai ales pe ea.

Spune ceea ce gandesti, fii creativ si nu incerca sa faci spamming. Continutul bogat si la subiect al comentariului te poate pastra aici. Multumesc!

One thought on “Să fie Alice, Nadia sau Estelle?

Leave a Reply