Sex in vecin sau conjunctura astrala nefavorabila

Sex in vecin sau conjunctura astrala nefavorabilaEste ora 3 dimineata. Am de mers cateva sute de kilometri maine. Teoretic ar trebui sa dorm. Dar … Vecinii mei au program, unul galagios, cu usi inchise si deschise, inainte si dupa.

Frunzarind, insa printre bloguri, aflu ca, de fapt, cauza nesomnului meu este cu totul altul. Este vorba despre o conjunctura astrala nefavorabila, cu planete in … ma rog, vedeti mai jos, si Luna Plina, la care chiar imi vine sa urlu, la ora asta (sau ma rog, scuza buna, in caz ca mai trezesc alti vecini in timp ce urlu).

Peste câteva ore va fi Lună Plină şi acest lucru coincide cu o serie de aspecte astrale tensionate. Luna în conjuncţie perfectă cu Uranus din Berbec, va face opoziţie cu Soarele, aflat în Balanţă, care la rândul său este în cuadratură perfectă cu Pluto din Capricorn, care la rândul său face cuadratură cu Luna şi Uranus. Se formează astfel un triunghi „malefic” de aspecte negative, în care se află planeta Uranus (patronul Vărsătorului, zodia natală a României) şi Luna (patronul Racului, care este ascendentul României).

Ce naiv pot fi cateodata. Si cat de complexa este natura, cu toate canalele energetice. Dar mai bine mai chinui putin somnul, ca ma depaseste oricum textul de mai sus. Si sexul din vecini … Ah, si am ramas fara tigari … Conjuncturi …

Spune ceea ce gandesti, fii creativ si nu incerca sa faci spamming. Continutul bogat si la subiect al comentariului te poate pastra aici. Multumesc!

4 thoughts on “Sex in vecin sau conjunctura astrala nefavorabila

  1. Stiu oameni care au probleme cu somnul cand e luna plina.Dar nu este regula pentru ca eu n-am nici o treba.La fel si cu zgomotele vecinilor,de orice natura ar fi ele,pe mine nu ma afecteaza.Cred ca treaba cu somnul difera de la persoana le persoana.

Leave a Reply