Statusul relatiei, pe Facebook, catalogata de RelationBook

RelationBook

RelationBook, o aplicatie simpla, nu face altceva decat sa iti afiseze statusul relatiei afisata pe Facebook ale prietenilor tai. Permite filtrarea prietenilor de pe Facebook dupa relationship status: single, in a relationship, engaged, married, it’s complicated, divorced, etc.
RelationBook nu pare sa fie o aplicatie care sa fie invaziva, tot e face este sa iti afiseze simplu relatiile dintre prietenii tai de pe Facebook. Este aplicatia Facebook care va satisface curiozitatea celor ce sunt curiosi cu privire la cine cu cine este in relatie (conform celor setate de utilizatorul respectiv pe Facebook).

Spune ceea ce gandesti, fii creativ si nu incerca sa faci spamming. Continutul bogat si la subiect al comentariului te poate pastra aici. Multumesc!

15 thoughts on “Statusul relatiei, pe Facebook, catalogata de RelationBook

  1. O aplicatie foarte interesanta. Cu siguranta daca va avea din ce in ce mai multa promovare si succes, ar putea fi cumparata de catre Facebook. Bineinteles, daca se dezvolta din ce in ce mai mult aceasta aplicatie.

  2. Mda :)) Deci Facebook are numai idei bune.. Ar mai trebui o aplicatie ceva gen sa spuna la fiecare knd mananca, ce mananca, unde mananca, knd se spala … Toate detaliile :)))

Leave a Reply