Carti de vizita Facebook gratuite

Carti de vizita Facebook

Iata o prima aplicatie utila a Facebook: carti de vizita Facebook. Ce inseamna asta? Pe cartea de vizita Facebook vor fi trecute datele tale personale ce le-ai pus pe profil, poza de pe profilul Facebook, precum si cateva variante cu Cover-ul ce il ai la Timeline Facebook. Pe verso-ul cartii de vizita vor fi imprimate adresa ta de internet, adresa Facebook, numarul de telefon si adresa de e-mail cu care esti activ in Facebook.

In limita a 200.000 de utilizatori, aceasta companie, Moo, ce are un contract de parteneriat cu Facebook, iti imprima gratuit primele 50 de carti de vizita Facebook. Pentru Romania, taxele de curier sunt de aproximativ 3 lire.

Cum sa iti faci aceste carti de vizita Facebook? Mergi la Timeline-ul tau Facebook, deschizi About/Despre (sub poza de profil), apoi in dreptul la Contact Info/Date de contact, apesi iconita in forma de carte de vizita.  Accepti aplicatia Moo ce se va deschide si poti deja sa editezi cartile tale de vizita Facbook!

Spune ceea ce gandesti, fii creativ si nu incerca sa faci spamming. Continutul bogat si la subiect al comentariului te poate pastra aici. Multumesc!

33 thoughts on “Carti de vizita Facebook gratuite

  1. Este o aplicatie draguta, dar care ma face totusi sa ma gandesc la faptul ca, in felul acesta, tot mai multi utilizatori isi vor adauga mai multe date reale pe profil… Deci, tot ce se face gratis are un pret 🙂

  2. De ce ai vrea ca pe cartea TA de vizita sa scrie Facebook. Pe de alta parte mi se pare o idee grozava care se va vinde foarte bine pentru persoanele care au intre 14,15-20,22 ani si care vor sa agate si ei niste fete. Daca ai putin respect fata de tine si vrei sa iti fac niste carti de vizita deschizi word si paint si sigur gasesti ceva care sa te reprezinte. Apoi mergi la un abc unde se printeaza si iesi mai ieftin sau tot acolo dar macar esti original.

  3. foarte tare aplicatia. pe zi ce trece facebook-ul devine tot mai mult o advarata carte de vizita. Nu am reusit sa verific, dar serviciul ar fi mult mai fain daca s-ar aplica si paginilor. Cu siguranta ar fi companii care ar dori sa se promoveze si asa…

Leave a Reply