Teo Trandafir, spargatoare de statistici

Prin ceea ce a trecut Teo Trandafir in ultimul timp dovedeste ca este o spargatoare de statistici. A invins o boala nu arata bine nici macar in statistici. Si pentru a contrazice aceste statistici despre mariaj, Teo Trandafir a trecut la oficializarea unei relatii si, bine-nteles, la cautarea unei rochii de mireasa.

Mutli carcotesc despre cine este El, ce face, ca este divortat si multe altele. Dar hai sa o luam logic. A trecut prin multe momente grele in ultimul timp, a schimbat mai multe locuri de munca, si multe alte maruntisuri de care nici noi nu stim. Sa te mariti cu cineva este un pas mare intr-adevar, dar sa va spun ceva: intre unul care nu a fost casatorit niciodata si unul divortat, as zice ca a facut o alegere buna. Cel divortat a dat dovada caracter, de disponibilitate de a aduce la realitate ceea ce asteapta o femeie de la un barbat (da, asta include si inselarea -daca o ceri si faci lucrurile in asa fel incat sa ajunga acolo). Cel ce nu a fost casatorit s-ar putea sa aiba ceva mici mari pasarele, de care te vei impiedica  zi de zi.

Dar sa ne intoarcem la Teo si la rochii de mireasa. Fiind o persoana publica, vor fi multe comentarii si alte rautati. Nu sunt sigur ca ea si fetita stiu ce le asteapta, dar speram sa fie lasate in pace. Ce putem face noi este sa ne abtinem de la a le da motive celor ce traiesc din curiozitatea noastra sa le strice nunta.

Spune ceea ce gandesti, fii creativ si nu incerca sa faci spamming. Continutul bogat si la subiect al comentariului te poate pastra aici. Multumesc!

10 thoughts on “Teo Trandafir, spargatoare de statistici

  1. Teo este o femeie puternica doa prin firea ei impunatoae , nu era de mirare ca o sa isi revina , ca va dobora cancerul si ca va cauta iar cat mai multe aventuri haioase

  2. Teo este o femeie puternica si optimista,datorita optimismului si dragostei pentru fetita ei a reusit sa invinga boala! Asteptam sa isi revina complet si sa isi rezolve toate problemele si sa apara din nou pe micile noastre ecrane si sa ne mai aduca un zambet pe fata!

  3. prin optimismul si dorinta ei de viata,Teo,a trecut de toate clipele grele din viata ei si a invins in lupta sa cu boala! o asteptam le tv cu multa nerabdare!

Leave a Reply