40% nu se marita! Cifre interesante.

Un studiu cu cifre interesante, ce se bazeaza pe 22.682 de intervievati in perioada 2006-2010, ce arata niste cifre interesante si … ingrijoratoare, oarecum. Din 12.279 de femei, 38% nu au fost maritate niciodata, fata de 33% in 1995.
Pentru cei ce sunteti curiosi, gasiti aici un mic rezumat al acestei cercetari.

Multe comenatrii puteti avea pe aceasta tema. Din care multe sunt contrazise de faptele constatate aici.

Spune ceea ce gandesti, fii creativ si nu incerca sa faci spamming. Continutul bogat si la subiect al comentariului te poate pastra aici. Multumesc!

8 thoughts on “40% nu se marita! Cifre interesante.

  1. Pai daca ne uitam in Romania si vedem ca mai bine de 2/3 din populatia totala o reprezinta persoanele de sex feminin si mai putin de 1/3 barbatii, e clar ca multe nu vor ajunge vreodata sa se marite 😀

  2. Distractia e la putere si nu multi sunt destul de curajosi sa renunte la distractie si sa isi intemeieze o familie.Ceea ce nu inteleg prea multi este ca familia este cel mai frumos lucru si ca pentru asta te nasti si traiesti!

  3. Sa nu credeti ca inainte femeile se maritau chiar toti de buna voie. Pe vremuri, erai vazuta cu ochi rai daca nu te maritai mai tiner, acum nu mai e exeact la fel. Sunt de acord si cu faptul ca toata lumea vrea sa se distreze mai mult, sa se duca in cluburi etc, si asteapta sa-si gaseasca perechea perfecta, car din pacate in ultima vreme pentru femei inseamna neaparat un barbat cu multi bani.

Leave a Reply