Toyota Yaris Noua Generatie -4 cuvinte cat o magie

Toyota Yaris Noua Generatie 2011

Toyota Yaris Noua Generatie. Este o masina. Are 4 roti. Si bancheta si scaune. Motorizare la alegere (degeaba iti dau o masina pe motorina, daca tie iti place sa conduci masinile pe benzina). EPS, ABS si multe alte litere de genul acetsa, care pe tine nu te incanta (te intereseaza doar sa se conduca usor).

Si atunci unde este diferenta? Sa incepem cu confortul. (“Confort= Totalitatea condițiilor materiale care asigură o existență civilizată, plăcută, comodă și igienică. “DEX). Iti voi insirui cateva lucruri care fa diferenta intre o masina extravaganta si una confortabila. Scaune si bancheta. Au toate masinile. Si mai toate sunt rabatabile, pentru spatiu. Doar ca acesta sunt facute pentru fundul tau (scuzati expresia). Si, deci, este o placere sa stai in scaun. Tapiteria. De cate ori nu ai stat de vorba cu cineva si trebuia sa alegi unde pui cotul sau mana, pentru a nu simti aceea sezatie de plastic. Aici nu este cazul. Nu este interior de piele, este interior pentru masina ce o folosesti zi de zi. Altceva. Cate magazine de specialitate sau cate cunostinte ai rugat sa iti faca rost de tot felul de adaptoare, sa poti incarca un telefon sau un gadget pentru muzica? Nu mai este cazul la Toyoata Yaris Noua Generatie. Ai mufa USB la indemana, din constructie. Usi. Toate masinile au, nu? Dar nu toate au buzunare si sertare pentru a depozita micile maruntisuri ce le ai la tine. Sau papusile copiilor. Si iti voi mai spune acum chiar puncte forte. Telefonul si condusul sunt doua preocupari putin antagonice. Nu si aici. Ai conexiune Bluetooth cu sistemul multimedia Toyota Touch & Go, care iti permite trimiterea de SMS-uri, cautarea in ultimul moment a unor puncte de interes (la comanda copilotului, nu?) si multe altele (camera video pentru paracre, printre altele). Roti. Aici nu comentez. Uite-te doar la fotografie. Motor. Nu trebuie sa stii daca este scris 710 sau OIL. Eleganta exteriorului o simti de acasa, doar privind pe geam masina ta Toyota Yaris Noua Generatie. Si se mai pot insirui aici multe alte maruntisuri, ce te fac sa apreciezi si mai mult Toyota Yaris Noua Generatie.

Placerea de a conduce, atat in oras, cat si in afara orasului, se concretizeaza in Toyota Yaris Noua Generatie prin toate aceste aspecte marunte. Si pentru ca  este confortabila, vei constata ca este ca o masina a impului. Abia te-ai suit la volan, ca ai si ajuns la destinatie. Ai vorbit la telefon, ai trimis un SMS, ai condus, te-ai relaxat. Desi pare imposibila combinatia, ai cum sa o faci in aceasta masina. Este modul ideal de a ajunge undeva. Cu familia. Cu prietenii. Cu consum redus (da, va exista chiar si un model cu motorizare hibrida). Nu degeaba a fost declarat “brand-ul cel mai verde” in prima editie a topului “Cele mai verzi marci la nivel mondial”.

P.S. Acest articol participa la a VIII-a etapa a competiei SuperBlog 2011.

Spune ceea ce gandesti, fii creativ si nu incerca sa faci spamming. Continutul bogat si la subiect al comentariului te poate pastra aici. Multumesc!

3 thoughts on “Toyota Yaris Noua Generatie -4 cuvinte cat o magie

Leave a Reply