Troc pentru bloggeri

Nu voi folosi alte cuvinte gen concurs si familia. Azi, maine, si poimanine, mai este valabila o oferta de troc: Blogatu.ro si BlogAwards.roare nevoie de voturi cat mai multe la Roblogfest 2012.
Si pentru ca spuneam ca este un troc, sa vedem ce ofera el:

Cei care voteaza Blogatu.ro si BlogAwards.ro si se inscriu in formular sau lasa comentarii cu link spre blogul lor pot primi unul din urmatoarele premii, acordate prin tragere la sorti:
50 de locuri in blogroll pentru 6 luni.
5 bannere de 125X125 pixeli, afisate pe toate paginile Blogatu.ro pentru 2 luni.
3 bannere de 125X125 pixeli, afisate pe toate paginile Blogatu.ro pentru 6 luni.
Marele premiuun link in blogroll pentru un an si un banner de 125X125 pixeli afisat pe toate paginile Blogatu.ro pentru un an.
Important: Toti bloggerii care voteaza Blogatu.ro si BlogAwards.ro in finala Roblogfest 2012 si se inscriu in formularul din articol primesc cadou cate un loc in blogroll pentru o luna, incepand din 5 aprilie, si se califica in tragerea la sorti pentru celelalte premii!

Este o situatie de castig pentru toti cei implicati. Asa ca astazi faceti urmatoarele:
Mai intai sa solicitati un cont pe Roblogfest in acest link. Apoi veti primi pe e-mail confirmarea cererii de cont. Dupa ce validati cererea de cont, va puteti loga in acest link. Dupa ce va logati, apasati acest link pentru a vota Blogatu.ro si apasati acest link pentru a vota BlogAwards.ro.
Apoi mergeti pe pagina lui Blogatu si lasati acolo ce va cere.

Pare putin mai complicat, dar merita, chiar daca nu pentru voi. Trebuie sa recunosti ca face treaba buna, oricat de mult ti-ar place sa il critici.

Spune ceea ce gandesti, fii creativ si nu incerca sa faci spamming. Continutul bogat si la subiect al comentariului te poate pastra aici. Multumesc!

4 thoughts on “Troc pentru bloggeri

  1. De acord 100% cu Laurentiu, ceea ce se face aici e marketing si politica si va rezulta ca in final s-ar putea ca nu cel care este cel mai bun sa iasa pe primul loc, dar asta e na.

Leave a Reply