Vestimentația la un interviu de angajare

Vestimentația este un element important atunci când te prezinți la un interviu de angajare. Acest fapt este argumentat de ideea că vestimentația îți pune în lumină personalitatea, dar și de principiul primei impresii, primul lucru pe care îl remarcă angajatorul este modul în care te-ai îmbrăcat, dacă vei face o impresie proastă atunci pe parcursul interviului va fi mai greu să faci o impresie potrivită.

O alegere vestimentară care poate face o impresie potrivită este cămașa. Aspectul său contează foarte mult, simplitatea, nasturii încheiați, să fie călcată și băgată în pantaloni sunt detalii semnificative. Alege să fii conservator, pantofii negri și cureau neagră sunt elemente pe care poți miza.

Costumul este o componentă vestimentară elegantă pentru o astfel de întâlnire formală. Alege un model în două piese într-o singură culoare, de preferat gri sau indigo închis.

Cravata este un detaliu demn de luat în seamă, mergi pe același principiu, simplitatea. Culorile potrivite sunt cele conservatoare albastru-indigo sau bordo.

Pune accent pe vestimentație atunci când mergi la un interviu de angajare, vei face o impresie bună într-o ținută mai degrabă elegantă decât casual. Cele trei articole cămașa, costumul și cravata denotă profesionalism, interes, competență și respect.

 

Leave a Reply