Violenta domestica

Un experiment interesant si dureros. Si sa nu imi spuneti ca voi ati face altfel ca nu va cred.

Mai ganditi-va ce se poate face.

Spune ceea ce gandesti, fii creativ si nu incerca sa faci spamming. Continutul bogat si la subiect al comentariului te poate pastra aici. Multumesc!

2 thoughts on “Violenta domestica

  1. violenta nu inseamna doar tipete disperate

    Violenţa domestică este o ameninţare sau provocare, petrecută în prezent sau în trecut, a unei răniri fizice în cadrul relaţiei dintre partenerii sociali, indiferent de statutul lor legal sau de domiciliu. Atacul fizic sau sexual poate fi însoţit de intimidări sau abuzuri verbale; distrugerea bunurilor care aparţin victimei; izolarea de prieteni, familie sau alte potenţiale surse de sprijin; ameninţări făcute la adresa altor persoane semnificative pentru victimă, inclusiv a copiilor; furturi; controlul asupra banilor, lucrurilor personale ale victimei, alimentelor, deplasărilor, telefonului şi a altor surse de îngrijire şi protecţie

    abuzul nu inseamna doar mina ridicata sa dai o palma

  2. Wow, un comentariu de-a dreptul…..ametitor. Definitia luata de pe site-ul politiei, capitolul va las sa-l ghiciti voi.
    Cu toate acestea, nu am auzit nimic despre ceea ce ai face tu in cazurile de genul acesta. Partea de teorie este frumoasa, dar practica….
    Exista o explicatie a psihologilor, se numeste sindromul trecatorului, daca nu ma insel. Acolo se explica lipsa de actiune din partea noastra in astfel de cazuri (violente, urgente medicale, furturi, etc).

Leave a Reply