“Alergătură” cu “stil” … se potrivesc!

sacou_de_catifea
Mulţi dintre voi aveţi mai multe locuri de muncă. Şi o grămadă de alergături pe zi. Cafeluţa de dimineaţă, săritura în îmbrăcăminte şi … pînă seara târziu mergi de jur împrejur. Începi serviciul principal, apoi pauza de masă, apoi cel secundar. Între toate acestea mai ai de mers şi rezolvat diverse mărunţişuri. Ajungi seara obosit, te dezbraci şi … program de seară.
Una dintre lucrurile de bază, ce se găseşte în tot acest program este … aspectul. În toate aceste cazuri (mă rog, dacă ai grijă de tine) trebuie să arăţi bine. Şi cum ai putea să o faci când ai locuri variate în care trebuie să apari. Şi totuşi, când cei ce îţi spun că eşti stilat, se gândesc, automat, la cheltuielile pe care le faci atunci când îţi alegi garderoba.
Doar că ei nu au aceeaşi informaţie ca şi tine. Adică acea pagina de internet pe care o studiezi şi în care ai încredere, căci T!naR ştiu ce fac. Practic, împuşti doi iepuri dintr-un foc: eşti mereu stilată, oriunde şi oricând, şi nici nu cheltuieşti averi pe hainele din garderobă. Astfel îţi asiguri “alergarea” de zi cu zi fără a avea durerile de cap ale stilului vestimentar.
Astfel, o geaca de toamna sau un sacou de catifea le poti avea fara dureri de cap. Iar alergatura cu stil chiar se potrivesc!
 

5 thoughts on ““Alergătură” cu “stil” … se potrivesc!

  1. Imi plac foarte mult piesele vestimentare din real, sunt mult mai rezistente decat cele chinezesti si nu in ultimul rand la un pret accesibil pentru fiecare buzunar. Foarte bine gandit.

  2. Eu am o problema majora, nu consum cafea, insa asta “in actiune” tot mai mult, motiv pentru care nu stiu ce sa mai spun decat ma deranjeaza enorm ca nu pot fi si eu ca alti, inafara de energizante si altele chesti de genul, nu imi poti recomanda te rog?

Leave a Reply